Kom, kom til Horsens …

Cellevindue, FængsletÅrets Krimimesse er lige om hjørnet, programmet er studeret, der er sat krydser – alt for mange, hvorfor kan man ikke være tre steder på én gang?

Agatha Chistie fylder 125 år, men alligevel har vi netop fået en ny roman med en af hendes detektiver, nemlig Hercule Poirot. Det er dog ikke et fundet manuskript, ejheller har hun dikteret en roman fra hinsides. Engelske Sophie Hannah har taget handsken op og har skrevet en ny roman om den excentriske belgier, ‘Monogrammordene’.

Vi kan møde Sophie Hannah på årets krimimesse i Horsens den kommende weekend. Vi kan også møde Håkan Nesser, Ann Rosman, Chris Tvedt, Craig Russell, Jussi Adler-Olsen og mange, mange flere. Det er et overflødighedshorn af danske og udenlandske krimi-forfattere.

Fokus i år er på detektiven, den private og den offentlige, den fiktive og den virkelige. Så som et supplement til skaberne af de mange detektiver, kan vi også blive klogere ved at lytte til interviews med eksperter fra det virkelige liv og paneldebatter om emner som Nordic Noir, videnskabskrimien og kvindelige detektiver. Sågar et møde med rigtige privatdetektiver.

Så nu står man her med for mange krydser, men paneldebatten om “der findes en nordisk krimiformel”, Kerstin Bergman om kvindelige detektiver, medarbejderne hos UIP Consult Aps Privat, samt Dr. Palle og Dr. Michaëlis’ årlige forelæsning om Skurkologi skal nås. Dertil et antal yndlingsforfattere – ingen nævnt, ingen glemt. Og en messe handler jo også om at stifte nye bekendtskaber.

Så, da det alligevel ikke bliver havevejr i weekenden, er der ingen undskyldning for ikke at få en fængslende oplevelse i Horsens.

Læs mere og se programmet på www.krimimessen.dk

Se også indlægget om nye krimier

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s