Opdatering af Ny skønlitteratur – marts 2015

Visse forlag opfører sig, som om det er statshemmeligheder, hvad de har tænkt sig at udgive i den nærmeste fremtid. Det er derfor meget nemt at overse visse titler, som fx en kommende ny roman af Forfatterforeningens formand, Jakob Vedelsby.

Det er dog ikke altid, jeg når at lave et opsamlingsheat, så derfor kan visse forfatteres udgivelser godt blive forbigået.


Bogens forsideJeg gjorde danerne frie af Jakob Brodersen
Satirisk roman om et Danmark, der ikke blev kristnet i sin tid.
Udkommer 19. marts på Forlaget Radius


Bogens forsideSkyggespor af Jakob Vedelby
International roman om et aktuelt emne. Forlaget skriver: Romanen består af lige dele suspense og opdagelsesrejse ind i maskulinitetens mørke … Romanen beskriver en hemmelig organisation, hvis medlemmer ikke har tillid til politikernes handlekraft. Derfor udtænker de en kynisk løsning, som skal redde Europa fra langsom død som følge af masseindvandring og overbefolkning.
Udkommer 20. marts på Tiderne Skifter


Bogens forsideVinternoveller af Ingvild R. Rishøj
Nyt fra den store norske stilist, Ingvild R. Rishøj, som vi kender fra ‘Historien om Fru Berg’. Forlaget skriver: Rishøi er en mester i at leve sig ind i andre mennesker og med empati favner hun de skæve og skrøbelige eksistenser som vil det så godt og gør deres bedste, men som sjældent lykkes. Det er hjerteskærende uden at være sentimentalt
Udkommer 21. marts på Batzer & Co


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s