Ny skønlitteratur – juli 2017

Alle forlæggerne er rejst i sommerhus eller på charterferie, så jeg har måttet lede med lys og lygte for at finde nye titler – og har taget revl og krat med 😕.  

Så udvalget er ikke et udtryk for, hvad jeg synes ser interessant ud, men oplysningerne er som sædvanlig hentet på forlagenes hjemmesider.

Et kig ud i fremtiden viser dog, at man har planlagt en del spændende ting til udgivelse efter denne traditionelt døde måned.


Bogens forside

Jeg finder dig altid af Elsebeth Egholm
Elsebeth Egholm har kreeret en ny hovedperson – og godt det samme. Vi er vist ved at være dygtig trætte af Dicte Svendsen. Jeg er i alt fald. Desværre ser det ikke ud til, at Rina er mere interessant.
Hun er læge, men om natten kravler hun rundt på høje bygninger og laver graffiti for at kompensere for en ulykkelig barndom. En nat styrter en ung mand i døden i hendes nærhed, hun overfaldes af en mand med en kniv, og politiet opsøger hende. Rina må endnu engang flygte.
Elsebeth Egholm har sin trofaste læserskare, så den skal nok blive læst. Selv står jeg over, og bogen er da kun omtalt her, fordi der ikke udkommer ret meget i denne måned.
Udkommer 28. juli på Politikens Forlag


Bogens forsidePigen i isen af Robert Bryndza
Nyt engelsk krimi-bekendtskab. I en af Londons parker finder en dreng en ringende mobiltelefon på en bådebro. I isen under bådebroen ligger telefonens ejer – indefrosset.
Kriminalkommissær Erika Foster får inddraget sin orlov for at lede efterforskningen, da offeret tilhører en kendt rigmandsfamilie.
Udkommer 13. juli på Politikens Forlag. 384 sider. Oversat af Hans Larsen


Bogens forsideDansen af Anna Hope
Forlaget skriver: ”Året er 1911. I en fjernbeliggende galeanstalt, hvor mænd og kvinder bliver holdt adskilt af høje mure og tilgitrede vinduer, findes der en stor og smuk balsal. En aften om ugen mødes de indlagte her og danser. Da John og Ella mødes, er det dansen, der forandrer deres liv for altid.”
Jeg mener at have annonceret udgivelsen tidligere, så det er spændende om den bliver til noget denne gang.
Udkommer 14. juli på Klim. 335 sider. Oversat af Christina Lykkegaard Nilsson.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s