NORD – Nordisk litteraturfestival 2020.

PlakatTraditionen tro har Helsingør Bibliotek planlagt en fantastisk litteraturfestival, der fokuserer på nordiske forfattere. Programmet ser meget spændende ud: fra Norge skulle bl.a. Dag Solstad og Linn Ullmann komme, fra Sverige Monika Fagerholm og Lina Wolff, fra Finland Kjell Westö, fra Island Bergsveinn Birgisson og fra Danmark Helle Helle, Merete Pryds Helle og Adda Djørup.
Men – på grund af COVID 19 situationen i det sjællandske er festivalen aflyst. Vi kommer dog ikke til at gå glip af de gode forfattere, tværtimod: for første gang kan jeg deltage, fordi de streamer. Så fredag aften og lørdag eftermiddag kan vi deltage via vores pc, uanset hvor vi bor.
Se mere her. Her kan du se program og hvordan du gør.

Personligt vil jeg komme i et dilemma lørdag eftermiddag, da der også streames fra Verdenslitteratur på Møn, hvor Kirsten Thorup er årets gæst. Og jeg læser lige nu hendes nyeste, ‘Indtil vanvid, indtil døden’ – med største fornøjelse.
Læs mere her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s