Gæstebloggere

Jeg vil som noget nyt præsentere en række gæstebloggere, som en gang om måneden vil skrive et indlæg om en bog eller et emne, der optager dem. Jeg har håndplukket gæstebloggerne blandt tidligere kolleger og er spændt på, hvordan det spænder af.

Alle spurgte har været meget positive, og i de kommende måneder kan I glæde jer til indlæg om Jón Kalman Stéfansson (indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris), gode bøger, Proust, Elena Ferrante og gamle, men gode bøger.

Det kræver jo også at jeg selv er aktiv, jeg skulle jo nødig blive overhalet indenom af mine gæster og ende som ren blogadministrator ;-).

Jeg håber I vil tage godt imod mine gæster

2 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s