Krimimessen 2021

Krimimessens logoI de sidste to et halvt år har abstinenser hærget de danske krimifans. Netop som man sad og bladrede i programmet og lagde planer for weekenden 28.-29. marts 2020, indkaldte Statsministeren til pressemøde.

Det har uden tvivl været nogen svære dage for arrangørerne, alt var jo klart, men de gjorde det eneste forsvarlige – aflyste. Trist, men forståeligt, det kunne ikke være anderledes. I foråret 2021 var det heller ikke muligt, men nu – NU åbnes fængselsdørene atter for de hungrende krimilæsere.

Og er der sat krydser? Alt for mange – forfatterinterviews i stribevis, Politimuseets arkiv, mord på Grønland, mord i København, tyske krimier, Chilling Thrillers, danske vandkantskrimier, svenske skovkantskrimier og hyggekrimier generelt. Min sjæl, hvad vil du mer’? Jo, gerne godt oktobervejr

Vi ses i Horsens næste weekend. Se programmet og læs mere på messens hjemmeside: Krimimessen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s