Første søndag i advent

Bogens forsideBloggens adventskalender præsenterer som første anbefaling DR-romanprisens vinder 2022,  Anne Marie Vedsøe Olesens historiske roman, første del af en serie. Så der er mere at glæde sig til.

Anne-Marie Vedsø Olesen imponerer igen med en meget læseværdig og underholdende roman om Danmark i jernalderen. En eventyrlig og uforglemmelig roman, der har det hele: blodhævn, kærlighed, jalousi, svig, stærke kvinder og det hele kædet sammen med baggrund i nordisk mytologi og Vølvens spådom.

Læs anmeldelsen her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s